opc_loader

Best verkochte artikelen
Bachbloesem Mix Rusthuis

Bachbloesem Mix Rusthuis

Kenmerken van deze Bachbloesemmix:

voor ouderen en bejaarden die in een rusthuis verblijven
voor een beter aanpassingsvermogen
tegen gevoelens van heimwee en eenzaamheid
om neerslachtigheid te stoppen en optimistischer te zijn
voor meer verdraagzaamheid en openheid naar medebewoners
resultaat kan je al merken na enkele dagen tot weken

79,00
Betaal pas na ontvangst!

WIJZIG AANTAL FLESJES

xBachbloesems voor mensen die in een rusthuis verblijven.

De Bachbloesemmix Rusthuis is een natuurlijke en veilige ondersteuning speicaal voor ouderen en bejaarden die het moeilijk hebben om zich aan te passen in een bejaardentehuis. De samenstelling helpt voor meer aanpassingsvermogen aan de nieuwe leefomgeving. Daarnaast zorgt de mix ook voor meer optimisme en verdrijft gevoelens van heimwee, eenzaamheid en melancholie.
Rusthuisbewoners kampen vaak met frustraties wat zich uit in boosheid of onverdraagzaamheid naar het personeel of medebewoners toe. Daarom zijn er ook bachbloesems toegevoegd welke zorgen voor meer openheid en meer begrip en verdraagzaamheid naar anderen.


Bachbloesems zijn volledig natuurlijk . Geen bijwerkingen en niet verslavend. Ze kunnen eveneens zonder risico met alle medicatie of voedingssupplementen worden gecombineerd. Er is geen gevaar voor wisselwerkingen en ze bëinvloeden elkaars werking niet.

Heb je vragen ? Stuur dan een mailtje naar Stijn of Iris voor persoonlijk advies op maat.

Of gebruik de chatfunctie op deze website.

 

Stijn & Iris. Koppel, collega's en soulmates.
We hebben 3 zonen, Lucas (°2002), Alex (°2005) en Ralph (°2010).

Stijn: Ik ben al sedert mijn jeugd vertrouwd met het gebruik van Bachbloesems. Ik heb er mij later verder in verdiept en meerdere opleidingen gevolgd. De verschillende bachbloesemremedies hebben voor mij dan ook geen geheimen meer. Intussen heb ik al sedert 2004 een eigen praktijk waar ik o.a. werk met bachbloesems en andere ondersteunende natuurlijke voedingssupplementen. 
Naast gratis online advies kan u op afspraak bij mij terecht voor een persoonlijk consult
. (Praktijk te Waregem).

Ik zie Bachbloesemtherapie niet als alternatieve maar als complementaire en ondersteunende behandeling.  Bachbloesems mogen naar mijn mening nooit een klassieke behandeling vervangen welke medische interventie of medicatie vereisen. 

De weinige vrije tijd die rest gaat naar ons gezin. Ik vertoef met 3 voetballende kids dan ook vaak langs de zijlijn van het voetbalveld ;-)


Iris: Mijn interesse voor Bachbloesems is pas ontstaan door mijn man te leren kennen. In het begin was ik eerder sceptisch en van mening dat het gebruik weliswaar onschadelijk maar slechts een vorm van placebo was.  Echter door de jaren heen zag ik zoveel positieve resultaten om me heen dat ik mijn mening moest gaan bijstellen. Vooral de resultaten bij kleine kinderen en dieren zijn indrukwekkend.
Intussen ben ik ook al vele jaren vertrouwd met Bachbloesemtherapie en heb ik vooral ervaring met kinderen en 'vrouwen-obstakels'.

Daarnaast is er mijn passie voor mode en styling. Deeltijds blijf ik dan ook actief als kleur- en stijlconsulente en personal shopper. Zou ik niet kunnen missen ;-)


 

Laatst bekeken items