opc_loader
Best verkochte artikelen
Bachbloesem Mix Ouder Worden

Bachbloesem Mix Ouder Worden

Kenmerken van deze Bachbloesemmix:

voor wie moeite heeft met het verouderen
tegen gevoelens van heimwee of te veel in het verleden leven
voor meer aanvaarding van het lichaam en ouderdomskenmerken
voor meer optimisme en levenslust
voor meer energie en mentale kracht
resultaat kan je al merken na enkele dagen tot weken


69,95
Betaal pas na ontvangst!

Kies uw promotie

  • 3 x 50ml +rescue -20%
  • 1 x 50ml
  • 2 x 50ml -10%
xBachbloesems om het ouder worden te accepteren.

De Bachbloesemmix Ouder Worden is een natuurlijke en veilige ondersteuning voor mensen die moeite hebben met het ouder worden. De samenstelling helpt voor meer aanpassingsvermogen en zelfaanvaarding van bijvoorbeeld de leeftijd, het lichaam dat verandert, het feit dat je niet alles meer kan wat vroeger wel mogelijk was, etc. Daarnaast zorgt de mix ook voor meer energie en levenslust om een actief en optimistisch leven te leiden zonder (te veel) heimwee naar vroeger.

Bachbloesems zijn volledig natuurlijk . Geen bijwerkingen en niet verslavend. Ze kunnen eveneens zonder risico met alle medicatie of voedingssupplementen worden gecombineerd. Er is geen gevaar voor wisselwerkingen en ze bëinvloeden elkaars werking niet.

Heb je vragen ? Stuur dan een mailtje naar Stijn of Iris voor persoonlijk advies op maat.

Of gebruik de chatfunctie op deze website.

 

Stijn & Iris. Koppel, collega's en soulmates.
We hebben 3 zonen, Lucas (°2002), Alex (°2005) en Ralph (°2010).

Stijn: Ik ben al sedert mijn jeugd vertrouwd met het gebruik van Bachbloesems. Ik heb er mij later verder in verdiept en meerdere opleidingen gevolgd. De verschillende bachbloesemremedies hebben voor mij dan ook geen geheimen meer. Intussen heb ik al sedert 2004 een eigen praktijk waar ik o.a. werk met bachbloesems en andere ondersteunende natuurlijke voedingssupplementen. 
Naast gratis online advies kan u op afspraak bij mij terecht voor een persoonlijk consult
. (Praktijk te Waregem).

Ik zie Bachbloesemtherapie niet als alternatieve maar als complementaire en ondersteunende behandeling.  Bachbloesems mogen naar mijn mening nooit een klassieke behandeling vervangen welke medische interventie of medicatie vereisen. 

De weinige vrije tijd die rest gaat naar ons gezin. Ik vertoef met 3 voetballende kids dan ook vaak langs de zijlijn van het voetbalveld ;-)


Iris: Mijn interesse voor Bachbloesems is pas ontstaan door mijn man te leren kennen. In het begin was ik eerder sceptisch en van mening dat het gebruik weliswaar onschadelijk maar slechts een vorm van placebo was.  Echter door de jaren heen zag ik zoveel positieve resultaten om me heen dat ik mijn mening moest gaan bijstellen. Vooral de resultaten bij kleine kinderen en dieren zijn indrukwekkend.
Intussen ben ik ook al vele jaren vertrouwd met Bachbloesemtherapie en heb ik vooral ervaring met kinderen en 'vrouwen-obstakels'.

Daarnaast is er mijn passie voor mode en styling. Deeltijds blijf ik dan ook actief als kleur- en stijlconsulente en personal shopper. Zou ik niet kunnen missen ;-)


 

Laatst bekeken items