opc_loader
Best verkochte artikelen
Bachbloesem Mix Pensioen

Bachbloesem Mix Pensioen

Kenmerken van deze Bachbloesemmix:

voor wie aanpassingsproblemen heeft na het pensioen
tegen heimwee of melancholie naar het 'oude leven'
tegen neerslachtigheid en sombere gevoelens
tegen gevoelens van verstikking of nutteloos zijn
open staan voor en plezier vinden in nieuwe uitdagingen
resultaat kan je al merken na enkele dagen tot weken


69,95
Betaal pas na ontvangst!

Kies uw promotie

  • 3 x 50ml +rescue -20%
  • 1 x 50ml
  • 2 x 50ml -10%
xBachbloesems voor wie stopt met werken.

De Bachbloesemmix Pensioen is een natuurlijke en veilige ondersteuning voor mensen die moeite hebben met de situatie nadat ze op rust gingen of gepensioneerd zijn. De samenstelling helpt voor meer optimisme en om plezier te vinden in nieuwe dingen en uitdagingen. De mix helpt ook voor meer aanpassingsvermogen aan het leven na de job.

Bachbloesems zijn volledig natuurlijk . Geen bijwerkingen en niet verslavend. Ze kunnen eveneens zonder risico met alle medicatie of voedingssupplementen worden gecombineerd. Er is geen gevaar voor wisselwerkingen en ze bëinvloeden elkaars werking niet.

Heb je vragen ? Stuur dan een mailtje naar Stijn of Iris voor persoonlijk advies op maat.

Of gebruik de chatfunctie op deze website.

 

Stijn & Iris. Koppel, collega's en soulmates.
We hebben 3 zonen, Lucas (°2002), Alex (°2005) en Ralph (°2010).

Stijn: Ik ben al sedert mijn jeugd vertrouwd met het gebruik van Bachbloesems. Ik heb er mij later verder in verdiept en meerdere opleidingen gevolgd. De verschillende bachbloesemremedies hebben voor mij dan ook geen geheimen meer. Intussen heb ik al sedert 2004 een eigen praktijk waar ik o.a. werk met bachbloesems en andere ondersteunende natuurlijke voedingssupplementen. 
Naast gratis online advies kan u op afspraak bij mij terecht voor een persoonlijk consult
. (Praktijk te Waregem).

Ik zie Bachbloesemtherapie niet als alternatieve maar als complementaire en ondersteunende behandeling.  Bachbloesems mogen naar mijn mening nooit een klassieke behandeling vervangen welke medische interventie of medicatie vereisen. 

De weinige vrije tijd die rest gaat naar ons gezin. Ik vertoef met 3 voetballende kids dan ook vaak langs de zijlijn van het voetbalveld ;-)


Iris: Mijn interesse voor Bachbloesems is pas ontstaan door mijn man te leren kennen. In het begin was ik eerder sceptisch en van mening dat het gebruik weliswaar onschadelijk maar slechts een vorm van placebo was.  Echter door de jaren heen zag ik zoveel positieve resultaten om me heen dat ik mijn mening moest gaan bijstellen. Vooral de resultaten bij kleine kinderen en dieren zijn indrukwekkend.
Intussen ben ik ook al vele jaren vertrouwd met Bachbloesemtherapie en heb ik vooral ervaring met kinderen en 'vrouwen-obstakels'.

Daarnaast is er mijn passie voor mode en styling. Deeltijds blijf ik dan ook actief als kleur- en stijlconsulente en personal shopper. Zou ik niet kunnen missen ;-)


 

Laatst bekeken items