opc_loader

Best verkochte artikelen
Bachbloesem Mix Zelfvertrouwen

Bachbloesem Mix Zelfvertrouwen

Kenmerken van deze Bachbloesemmix:

stop minderwaardige gevoelens en complexen 
geeft meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld
stopt stress, nervositeit en verlegenheid
voorkomt dat je bang bent om te mislukken
durven opkomen voor jezelf
resultaat kan je al merken na enkele dagen tot weken

79,00 79,00
Betaal pas na ontvangst!

WIJZIG AANTAL FLESJES

xBachbloesems voor meer zelfvertrouwen

Heel wat mensen kampen met een laag zelfbeeld of gebrek aan zelfvertrouwen. Het glas is altijd halfleeg en men heeft enkel ook voor de eigen tekortkomingen. Daarnaast denkt men vooral aan want 'anderen' denken. Dit zorgt voor heel wat mentale stress.

De Bachbloesemmix Zelfvertrouwen is een natuurlijke en veilige ondersteuning voor wie kampt met minderwaardige gevoelens en tekort aan zelfvertrouwen. De samenstelling zorgt voor een beter zelfbeeld en om te geloven in zichzelf. Daarnaast helpt deze mix ook voor meer optimisme en minder bang zijn om te falen. Meer assertiviteit en voor zichzelf durven opkomen.

Mensen met weinig zelfvertrouwen hebben vaak een onrustige geest. Ze tobben en denken voortdurend over wat anderen denken en aan alles wat potentiëel fout kan lopen. Daarom zijn er ook bachbloesems toegevoegd die zorgen voor meer innerlijke rust en minder piekeren.


Bachbloesems zijn volledig natuurlijk . Geen bijwerkingen en niet verslavend. Ze kunnen eveneens zonder risico met alle medicatie of voedingssupplementen worden gecombineerd. Er is geen gevaar voor wisselwerkingen en ze bëinvloeden elkaars werking niet.

Heb je vragen ? Stuur dan een mailtje naar Stijn of Iris voor persoonlijk advies op maat.

Of gebruik de chatfunctie op deze website.

 

Stijn & Iris. Koppel, collega's en soulmates.
We hebben 3 zonen, Lucas (°2002), Alex (°2005) en Ralph (°2010).

Stijn: Ik ben al sedert mijn jeugd vertrouwd met het gebruik van Bachbloesems. Ik heb er mij later verder in verdiept en meerdere opleidingen gevolgd. De verschillende bachbloesemremedies hebben voor mij dan ook geen geheimen meer. Intussen heb ik al sedert 2004 een eigen praktijk waar ik o.a. werk met bachbloesems en andere ondersteunende natuurlijke voedingssupplementen. 
Naast gratis online advies kan u op afspraak bij mij terecht voor een persoonlijk consult
. (Praktijk te Waregem).

Ik zie Bachbloesemtherapie niet als alternatieve maar als complementaire en ondersteunende behandeling.  Bachbloesems mogen naar mijn mening nooit een klassieke behandeling vervangen welke medische interventie of medicatie vereisen. 

De weinige vrije tijd die rest gaat naar ons gezin. Ik vertoef met 3 voetballende kids dan ook vaak langs de zijlijn van het voetbalveld ;-)


Iris: Mijn interesse voor Bachbloesems is pas ontstaan door mijn man te leren kennen. In het begin was ik eerder sceptisch en van mening dat het gebruik weliswaar onschadelijk maar slechts een vorm van placebo was.  Echter door de jaren heen zag ik zoveel positieve resultaten om me heen dat ik mijn mening moest gaan bijstellen. Vooral de resultaten bij kleine kinderen en dieren zijn indrukwekkend.
Intussen ben ik ook al vele jaren vertrouwd met Bachbloesemtherapie en heb ik vooral ervaring met kinderen en 'vrouwen-obstakels'.

Daarnaast is er mijn passie voor mode en styling. Deeltijds blijf ik dan ook actief als kleur- en stijlconsulente en personal shopper. Zou ik niet kunnen missen ;-)


 

Laatst bekeken items