opc_loader

Best verkochte artikelen

Veel gestelde vragen
 

Hebben Bachbloesems bijwerkingen ?

Neen! Bachbloesems zijn 100% vrij van bijwerkingen. Dat maakt de therapie uniek in vergelijking met klasieke homeopathie of geneesmiddelen. Ze hebben geen farmacologisch actieve stoffen en tasten het lichaam niet aan en werken enkel in op storende emoties.
 

Hoe snel heb je resultaat met Bachbloesems ?

Dat verschilt van persoon tot persoon. Maar de meeste mensen ervaren reeds na enkele dagen een merkbare verbetering. Kinderen en dieren reageren meestal het snelst.
 

Wat is het verschil met mijn huismixen en een flesje uit de winkel ?

In de winkel verkoopt men flesjes met 1 bachbloesemremedie. (Vb Agrimonie) De meeste obstakels hebben echter lang niet genoeg met één remedie. Mijn huismixen bestaat uit meerdere Bachbloesem remedies die elk inwerken op een specifieke kacht of emotie.
(Vb Agrimony - Aspen - Beech - Hornbeam - Walnut - Whithe Chestnut - Vervain)

De inhoud van een flesje in de winkel is meestal 20 ml. Mijn flesjes zijn 50 ml.
 

Waarom vind ik geen 'mixnummers' terug op deze website ?

Deze nummers hebben op zich niets met Bachbloesemtherapie te maken en verschillen van therapeut tot therapeut. Waar de ene zijn mix nr 55 noemt is het bij een andere mix 49 en bij nog een andere Bachbloesem Mix 51.

Persoonlijk vind ik dat dit enkel tot verwarring kan leiden. Ik werk dan ook niet met mixnummers maar met specifieke benamingen. Vb Mix Menopauze, Mix Afslanken, etc.
 

Mag ik meerdere huismixen combineren ?

Ja. Je mag gelijktijdig 2 tot 3 verschillende huismixen gebruiken. (Vb slaapproblemen en afslanken)

 

Mag ik de Bachbloesemdruppels combineren met medicatie ?

Ja. Er bestaat geen gevaar voor wisselwerkingen. Ze bëinvloeden elkaars werking niet.
 

Bevatten Bachbloesems alcohol ?

Ja. De samenstellingen worden gemaakt met stockflesjes volgens het originele receptuur en bevatten altijd alcohol (27 vol%). Om een samenstelling (remedieflesje) te maken zijn maar enkele druppels van het stockflesje nodig. De hoeveelheid alcohol op 50ml bronwater is dan ook te verwaarlozen.
Om het remedieflesje te bewaren worden nog eens 10 druppels biologische brandy van 40% toegevoegd. Deze kunnen eventueel achterwege gelaten worden maar dan wordt de bewaartijd ingekort. 

 

Zijn Bachbloesems geschikt voor kinderen ?

Zeker! Kinderen hebben over het algemeen zelfs sneller resultaat met Bachbloesems. Dat komt omdat storende obstakels of onverwerkte emoties nog niet zo diep ingewerkt zijn als bij volwassenen. Bachbloesems bevatten wel alcohol. Welisaar een minieme verwaarloosbare hoeveelheid. De extra 10 druppels brandy ter bewaring kunnen eventueel vervangen worden door appelazijn. 
 

Zijn Bachbloesems geschikt tijdens de zwangerschap ?

Ja! De zwangerschap brengt heel wat hormonale veranderingen en stress met zich mee. Heel wat vrouwen nemen Bachbloesems tijdens de zwangerschap waardoor ze minder gespannen zijn. Dit komt moeder en kind ten goede!

 

Hoe smaken Bachbloesems ?

Bachbloesems zijn vrijwel smaakloos. Ook voor kinderen geeft dit geen problemen bij inname.

 

Hoe lang moet ik Bachbloesems blijven nemen ?

De meesten merken al na enkele dagen tot weken een verschil. Toch adviseer ik een kuur van 3 maanden voor een optimaal en blijven resultaat.

Bij 'chronische' of 'langdurige' obstakels als menopauze, puberteit, ... kan je deze blijven nemen zo lang je dat wenst. Bachbloesems zijn niet schadelijk bij langdurig gebruik.

 

Hebben Bachbloesems ontwenningsverschijnselen als ik stop ?

Neen. Bachbloesems zijn niet verslavend of hebben geen ontwenningsverschijnselen.

 

Mag ik Bachbloesems nemen bij hoogsensitiviteit ?

Zeker! Hoogsensitieve persoon hebben door hun hoogsensiviteit juist sneller resultaat!
 

Hoe lang doe ik met een flesje van 50ml ?

Bij dagelijkse inname doe je ongeveer één maand met het flesje.
 

Kan ik Bachbloesems overdoseren ?

Neen! Er bestaat geen enkel gevaar op overdosering met Bachbloesems.
Het is echter ook zinloos om de dosis te verhogen in de hoop het effect te vergroten of te bespoedigen. Regelmaat is belangrijker dan de dosis.
 

Voor wat dienen de Eerste Hulp of Rescue Druppels / Spray en hoe gebruik ik deze ? 

De eerste-hulp remedie, ook gekend als rescue remedie, kan je gebruiken bij momenten van acute stress, schrik, paniek, woede, verdriet, etc. Kortom bij alle sitiaties die je emotioneel uit balans brengen.
Bijvoorbeeld:

bij hevige stresssituaties
panieksituaties
bij nervositeit en gejaagdheid
wanneer je bang of zenuwachtig bent voor iets (vb tandarts, sollicitatie, vliegreis, etc.)
na plots slecht nieuws (vb ontslag, ziekte, overlijden, etc.)

Gebruik: 4 druppeltjes op de tong of in een glaasje water welke je met kleine slokjes opdrinkt.
(Bij de spray kan u 2 tot 3 maal verstuiven in de mond)
Desnoods om de 10 minuten herhalen tot je innerlijk rustiger bent. Overdosering is niet mogelijk.
 

Moet je 'geloven' in Bachbloesems opdat ze zouden werken ?

Neen! 
Tegenstanders en sceptici wijten de werking aan een placebo-effect. M.a.w. doordat men hoopt zich beter te voelen voelt men zich ook beter. Echter gebeurt het slechts zelden dat iemand in eerste lijn naar Bachbloesems grijpt. Veelal heeft men al andere middelen of therapieën geprobeerd. Het is dan maar de vraag waarom uitgerekend de Bachbloesems voor een placebo zorgen en eerdere pogingen of middelen niet.

Daarnaast worden Bachbloesems ook aan kleine kinderen, maar nog belangrijker, ook aan dieren (honden, katten, paarden) gegeven bij stress, onrust, schrik, ... en veelal met positieve resultaten.
In zo'n gevallen kan men niet verwijzen naar een placebo gezien kleine kinderen, maar zeker dieren, niet weten wat of waarom men het inneemt.

Je hoeft bijgevolg niet te 'geloven' in de werking van Bachbloesems opdat ze toch resultaat hebben.