opc_loader

Best verkochte artikelen
Bachbloesem Mix Studie- en examens

Bachbloesem Mix Studie- en examens

Kenmerken van deze Bachbloesemmix:

zorgt voor meer concentratie en aandacht
beter geheugen en leervermogen
tegen onzekerheid en bang zijn om te falen
meer doorzettingsvermogen en wilskracht 
tegen spanningen en examenstress
resultaat kan je al merken na enkele dagen tot weken

79,00 79,00
Betaal pas na ontvangst!

WIJZIG AANTAL FLESJES

xBachbloesems voor studie en examens.

Heel wat kinderen en studenten hebben moeite om aandachtig te blijven en zich te focussen op hun studies. Daarnaast is er ook onzekerheid over het eigen kunnen en de vrees om te mislukken. Of ontbreekt motivatie en mentale kracht om te studeren.

De Bachbloesemmix Studie en Examens is een natuurlijke en veilige ondersteuning voor schoolgaande kinderen en studenten. De samenstelling helpt om minder snel afgeleid te zijn en voor meer concentratie. Daarnaast helpt deze mix ook voor meer motivatie en daadkracht om de studies tot een goed eind te volbrengen.

Tijdens de proeven of examenperiode hebben heel wat kinderen examenstress. Door de onzekerheid en twijfel aan de eigen capaciteiten wordt de  geest onrustig en kan men niet gefocust werken. Daarom zijn er ook bachbloesems toegevoegd tegen paniekgevoelens en onzekerheid voor het examen en tevens zorgen voor meer innerlijke rust.
Bachbloesems zijn volledig natuurlijk . Geen bijwerkingen en niet verslavend. Ze kunnen eveneens zonder risico met alle medicatie of voedingssupplementen worden gecombineerd. Er is geen gevaar voor wisselwerkingen en ze bëinvloeden elkaars werking niet.

Heb je vragen ? Stuur dan een mailtje naar Stijn of Iris voor persoonlijk advies op maat.

Of gebruik de chatfunctie op deze website.

 

Stijn & Iris. Koppel, collega's en soulmates.
We hebben 3 zonen, Lucas (°2002), Alex (°2005) en Ralph (°2010).

Stijn: Ik ben al sedert mijn jeugd vertrouwd met het gebruik van Bachbloesems. Ik heb er mij later verder in verdiept en meerdere opleidingen gevolgd. De verschillende bachbloesemremedies hebben voor mij dan ook geen geheimen meer. Intussen heb ik al sedert 2004 een eigen praktijk waar ik o.a. werk met bachbloesems en andere ondersteunende natuurlijke voedingssupplementen. 
Naast gratis online advies kan u op afspraak bij mij terecht voor een persoonlijk consult
. (Praktijk te Waregem).

Ik zie Bachbloesemtherapie niet als alternatieve maar als complementaire en ondersteunende behandeling.  Bachbloesems mogen naar mijn mening nooit een klassieke behandeling vervangen welke medische interventie of medicatie vereisen. 

De weinige vrije tijd die rest gaat naar ons gezin. Ik vertoef met 3 voetballende kids dan ook vaak langs de zijlijn van het voetbalveld ;-)


Iris: Mijn interesse voor Bachbloesems is pas ontstaan door mijn man te leren kennen. In het begin was ik eerder sceptisch en van mening dat het gebruik weliswaar onschadelijk maar slechts een vorm van placebo was.  Echter door de jaren heen zag ik zoveel positieve resultaten om me heen dat ik mijn mening moest gaan bijstellen. Vooral de resultaten bij kleine kinderen en dieren zijn indrukwekkend.
Intussen ben ik ook al vele jaren vertrouwd met Bachbloesemtherapie en heb ik vooral ervaring met kinderen en 'vrouwen-obstakels'.

Daarnaast is er mijn passie voor mode en styling. Deeltijds blijf ik dan ook actief als kleur- en stijlconsulente en personal shopper. Zou ik niet kunnen missen ;-)


 

Laatst bekeken items