opc_loader

Bachbloesem Mix Workaholic

Bachbloesem Mix Workaholic

Kenmerken van deze Bachbloesemmix:

voor minder prestatiedrang
om de eigen grenzen meer te leren respecteren
om niet voortdurend aan 'het werk' te denken
om nee te leren zeggen
om open te staan voor plezier naast het werk
resultaat kan je al merken na enkele dagen tot weken

79,00 79,00
Betaal pas na ontvangst!

WIJZIG AANTAL FLESJES

xBachbloesems voor workaholics.

Workaholics kunnen moeilijk neen zeggen en hebben een te groot verantwoordelijkheidsgevoel. Hierdoor blijven ze alsmaar doorgaan en nergeren ze de signalen van hun lichaam en geest. Workaholics hebben dan ook een groter risico om volledig opgebrand te zijn en neerslachtig te worden omdat ze niet meer de energie hebben om te doen wat ze graag willen doen.
Deze bachboesem mix is een natuurlijke en veilige ondersteuning voor minder prestatiedrang en om jouw grenzen te leren herkennen en respecteren. De samenstelling helpt om neen te leren zeggen en meer open te staan voor plezier en genot naast het werk.
Daarnaast helpen de bachbloesems ook om het werk te kunnen loslaten en niet voortdurend aan taken, opdrachten of deadlines te denken.Bachbloesems zijn volledig natuurlijk. Geen bijwerkingen en niet verslavend. Ze kunnen eveneens zonder risico met alle medicatie of voedingssupplementen worden gecombineerd. Er is geen gevaar voor wisselwerkingen en ze bëinvloeden elkaars werking niet.

Heb je vragen ? Stuur dan een mailtje naar Stijn of Iris voor persoonlijk advies op maat.

Of gebruik de chatfunctie op deze website.

 

Stijn & Iris. Koppel, collega's en soulmates.
We hebben 3 zonen, Lucas (°2002), Alex (°2005) en Ralph (°2010).

Stijn: Ik ben al sedert mijn jeugd vertrouwd met het gebruik van Bachbloesems. Ik heb er mij later verder in verdiept en meerdere opleidingen gevolgd. De verschillende bachbloesemremedies hebben voor mij dan ook geen geheimen meer. Intussen heb ik al sedert 2004 een eigen praktijk waar ik o.a. werk met bachbloesems en andere ondersteunende natuurlijke voedingssupplementen. 
Naast gratis online advies kan u op afspraak bij mij terecht voor een persoonlijk consult
. (Praktijk te Waregem).

Ik zie Bachbloesemtherapie niet als alternatieve maar als complementaire en ondersteunende behandeling.  Bachbloesems mogen naar mijn mening nooit een klassieke behandeling vervangen welke medische interventie of medicatie vereisen. 

De weinige vrije tijd die rest gaat naar ons gezin. Ik vertoef met 3 voetballende kids dan ook vaak langs de zijlijn van het voetbalveld ;-)


Iris: Mijn interesse voor Bachbloesems is pas ontstaan door mijn man te leren kennen. In het begin was ik eerder sceptisch en van mening dat het gebruik weliswaar onschadelijk maar slechts een vorm van placebo was.  Echter door de jaren heen zag ik zoveel positieve resultaten om me heen dat ik mijn mening moest gaan bijstellen. Vooral de resultaten bij kleine kinderen en dieren zijn indrukwekkend.
Intussen ben ik ook al vele jaren vertrouwd met Bachbloesemtherapie en heb ik vooral ervaring met kinderen en 'vrouwen-obstakels'.

Daarnaast is er mijn passie voor mode en styling. Deeltijds blijf ik dan ook actief als kleur- en stijlconsulente en personal shopper. Zou ik niet kunnen missen ;-)

Laatst bekeken items