opc_loader

Bachbloesems om gemakkelijker te stoppen met roken

Bachbloesem Mix Eetverslaving & Emo-eten

Kenmerken van deze Bachbloesemmix:

voor minder drang naar eten, snacks, suiker...
voor meer emotioneel evenwicht, minder emo-eten
om niet voortdurend aan eten te denken
voor meer wilskracht om te weerstaan aan de verleiding
voor meer doorzettingsvermogen om vol te houden
resultaat kan je al merken na enkele dagen tot weken

79,00 79,00
Betaal pas na ontvangst!

WIJZIG AANTAL FLESJES

xBachbloesems om af te rekenen een eetverslaving.

Steeds meer mensen kampen met een eet- en suikerverslaving. Stress en emotionele spanningen spelen hierbij een grote rol. Stress vergroot de behoeft aan suikers en vetrijke voeding (emo-eten). Deze bachboesem mix is een natuurlijke en veilige ondersteuning om minder drang te hebben om te eten of snoepen. De samenstelling helpt om voor meer innerlijke rust en emotionele balans en geeft meer wilskracht om te weerstaan aan de verleiding.
Daarnaast helpen de bachbloesems ook voor meer doorzettingsvermogen om vol te houden.Bachbloesems zijn volledig natuurlijk. Geen bijwerkingen en niet verslavend. Ze kunnen eveneens zonder risico met alle medicatie of voedingssupplementen worden gecombineerd. Er is geen gevaar voor wisselwerkingen en ze bëinvloeden elkaars werking niet.

Heb je vragen ? Stuur dan een mailtje naar Stijn of Iris voor persoonlijk advies op maat.

Of gebruik de chatfunctie op deze website.

 

Stijn & Iris. Koppel, collega's en soulmates.
We hebben 3 zonen, Lucas (°2002), Alex (°2005) en Ralph (°2010).

Stijn: Ik ben al sedert mijn jeugd vertrouwd met het gebruik van Bachbloesems. Ik heb er mij later verder in verdiept en meerdere opleidingen gevolgd. De verschillende bachbloesemremedies hebben voor mij dan ook geen geheimen meer. Intussen heb ik al sedert 2004 een eigen praktijk waar ik o.a. werk met bachbloesems en andere ondersteunende natuurlijke voedingssupplementen. 
Naast gratis online advies kan u op afspraak bij mij terecht voor een persoonlijk consult
. (Praktijk te Waregem).

Ik zie Bachbloesemtherapie niet als alternatieve maar als complementaire en ondersteunende behandeling.  Bachbloesems mogen naar mijn mening nooit een klassieke behandeling vervangen welke medische interventie of medicatie vereisen. 

De weinige vrije tijd die rest gaat naar ons gezin. Ik vertoef met 3 voetballende kids dan ook vaak langs de zijlijn van het voetbalveld ;-)


Iris: Mijn interesse voor Bachbloesems is pas ontstaan door mijn man te leren kennen. In het begin was ik eerder sceptisch en van mening dat het gebruik weliswaar onschadelijk maar slechts een vorm van placebo was.  Echter door de jaren heen zag ik zoveel positieve resultaten om me heen dat ik mijn mening moest gaan bijstellen. Vooral de resultaten bij kleine kinderen en dieren zijn indrukwekkend.
Intussen ben ik ook al vele jaren vertrouwd met Bachbloesemtherapie en heb ik vooral ervaring met kinderen en 'vrouwen-obstakels'.

Daarnaast is er mijn passie voor mode en styling. Deeltijds blijf ik dan ook actief als kleur- en stijlconsulente en personal shopper. Zou ik niet kunnen missen ;-)

Laatst bekeken items