opc_loader

Bachbloesems om gemakkelijker te stoppen met drinken

Bachbloesem Mix Minder alcohol

Kenmerken van deze Bachbloesemmix:

om te minderen of te stoppen met alcohol
meer doorzettingsvermogen en wilskracht
vermindert de drang alcohol
je ook 'goed voelen' zonder alcohol
tegen ontwenningsverschijnselen
resultaat kan je al merken na enkele dagen tot weken

79,00 79,00
Betaal pas na ontvangst!

WIJZIG AANTAL FLESJES

xBachbloesems als hulp om minder (of niet meer) te drinken.

Alcohol is sociaal geaccepteerd en dat maakt het extra verraderlijk. In principe heeft alcohol alle kenmerken van een harddrug. Het heeft een psychotrope werking en het kan leiden tot geestelijke en lichamelijke afhankelijkheid. Alcolhol neemt remmen weg en maakt mensen 'losser' en zelfzekerder. Mensen met complexen, die bang zijn om te falen of een laag zelfbeeld grijpen dan ook gemakkelijker naar alcohol omdat ze zich zo beter in het vel voelen. Daarnaast is er ook sprake van een sociale druk. Stoppen met roken moedigt iedereen aan. Probeer echter maar eens om een periode geen alcohol te drinken. Opmerkingen als 'eentje kan toch geen kwaad' of 'drink toch eentje mee uit gezelligheid' worden veelvuldig om het hoofd geslingerd. Je hebt dus heel wat wilskracht of karakter nodig om neen te zeggen.

De Bachbloesemmix Minder Alcohol is een natuurlijke en veilige ondersteuning om jouw drinkgewoontes te veranderen. De samenstelling zorgt voor motivatie en wilskracht om niet of minder te drinken en 'neen' te zeggen tegen de verleidingen en sociale druk. Daarnaast zorgt deze mix ook voor een betere stressbestendigheid zodat er minder behoefte en drang is naar compensatie of genotsmiddelen als alcohol.

Alcohol geeft je 'goed gevoel' en zelfvertrouwen. Daarom zijn er ook bachbloesems toegevoegd welke zorgen voor een beter zelfbeeld en minder bang zijn om te falen zodat je je ook goed en zelfzeker voelt zonder alcohol.
Bachbloesems zijn volledig natuurlijk . Geen bijwerkingen en niet verslavend. Ze kunnen eveneens zonder risico met alle medicatie of voedingssupplementen worden gecombineerd. Er is geen gevaar voor wisselwerkingen en ze bëinvloeden elkaars werking niet.

Heb je vragen ? Stuur dan een mailtje naar Stijn of Iris voor persoonlijk advies op maat.

Of gebruik de chatfunctie op deze website.

 

Stijn & Iris. Koppel, collega's en soulmates.
We hebben 3 zonen, Lucas (°2002), Alex (°2005) en Ralph (°2010).

Stijn: Ik ben al sedert mijn jeugd vertrouwd met het gebruik van Bachbloesems. Ik heb er mij later verder in verdiept en meerdere opleidingen gevolgd. De verschillende bachbloesemremedies hebben voor mij dan ook geen geheimen meer. Intussen heb ik al sedert 2004 een eigen praktijk waar ik o.a. werk met bachbloesems en andere ondersteunende natuurlijke voedingssupplementen. 
Naast gratis online advies kan u op afspraak bij mij terecht voor een persoonlijk consult
. (Praktijk te Waregem).

Ik zie Bachbloesemtherapie niet als alternatieve maar als complementaire en ondersteunende behandeling.  Bachbloesems mogen naar mijn mening nooit een klassieke behandeling vervangen welke medische interventie of medicatie vereisen. 

De weinige vrije tijd die rest gaat naar ons gezin. Ik vertoef met 3 voetballende kids dan ook vaak langs de zijlijn van het voetbalveld ;-)


Iris: Mijn interesse voor Bachbloesems is pas ontstaan door mijn man te leren kennen. In het begin was ik eerder sceptisch en van mening dat het gebruik weliswaar onschadelijk maar slechts een vorm van placebo was.  Echter door de jaren heen zag ik zoveel positieve resultaten om me heen dat ik mijn mening moest gaan bijstellen. Vooral de resultaten bij kleine kinderen en dieren zijn indrukwekkend.
Intussen ben ik ook al vele jaren vertrouwd met Bachbloesemtherapie en heb ik vooral ervaring met kinderen en 'vrouwen-obstakels'.

Daarnaast is er mijn passie voor mode en styling. Deeltijds blijf ik dan ook actief als kleur- en stijlconsulente en personal shopper. Zou ik niet kunnen missen ;-)


 

Laatst bekeken items