opc_loader

Bachbloesems om gemakkelijker te stoppen met roken

Bachbloesem Mix Stoppen met roken

Kenmerken van deze Bachbloesemmix:

om gemakkelijker te stoppen met roken
meer doorzettingsvermogen en wilskracht
vermindert de drang naar een sigaretten
meer geduld , minder stressgevoelens
tegen ontwenningsverschijnselen
resultaat kan je al merken na enkele dagen tot weken

79,00 79,00
Betaal pas na ontvangst!

WIJZIG AANTAL FLESJES

xBachbloesems als hulp om te stoppen met roken.

Om te stoppen met roken heb je vooral wilskracht of 'karakter' nodig. Maar ook stress en emotionele spanningen spelen een grote rol aangezien deze de drang naar sigaretten vergroten. Anderzijds zorgt roken juist voor meer stress en is er dus een vicieuse cirkeleffect.

De Bachbloesemmix Stoppen met Roken is een natuurlijke en veilige ondersteuning om gemakkelijker en definitief te stoppen met roken.
De samenstelling zorgt voor minder stress en spanningen waardoor er minder behoefte is om te roken. Daarnaast zorgt deze mix ook voor meer doorzettingsvermogen en wilskracht om vol te houden en niet of te geven wanneer het even moeilijker wordt.

Wie stopt met roken is in de beginfase vaak prikkelbaar en gespannen. Daarom zijn er ook bachbloesems toegevoegd welke zorgen voor meer innerlijke rust en kalmte zodat je minder snel opvliegt of jouw geduld verliest.Bachbloesems zijn volledig natuurlijk. Geen bijwerkingen en niet verslavend. Ze kunnen eveneens zonder risico met alle medicatie of voedingssupplementen worden gecombineerd. Er is geen gevaar voor wisselwerkingen en ze bëinvloeden elkaars werking niet.

Heb je vragen ? Stuur dan een mailtje naar Stijn of Iris voor persoonlijk advies op maat.

Of gebruik de chatfunctie op deze website.

 

Stijn & Iris. Koppel, collega's en soulmates.
We hebben 3 zonen, Lucas (°2002), Alex (°2005) en Ralph (°2010).

Stijn: Ik ben al sedert mijn jeugd vertrouwd met het gebruik van Bachbloesems. Ik heb er mij later verder in verdiept en meerdere opleidingen gevolgd. De verschillende bachbloesemremedies hebben voor mij dan ook geen geheimen meer. Intussen heb ik al sedert 2004 een eigen praktijk waar ik o.a. werk met bachbloesems en andere ondersteunende natuurlijke voedingssupplementen. 
Naast gratis online advies kan u op afspraak bij mij terecht voor een persoonlijk consult
. (Praktijk te Waregem).

Ik zie Bachbloesemtherapie niet als alternatieve maar als complementaire en ondersteunende behandeling.  Bachbloesems mogen naar mijn mening nooit een klassieke behandeling vervangen welke medische interventie of medicatie vereisen. 

De weinige vrije tijd die rest gaat naar ons gezin. Ik vertoef met 3 voetballende kids dan ook vaak langs de zijlijn van het voetbalveld ;-)


Iris: Mijn interesse voor Bachbloesems is pas ontstaan door mijn man te leren kennen. In het begin was ik eerder sceptisch en van mening dat het gebruik weliswaar onschadelijk maar slechts een vorm van placebo was.  Echter door de jaren heen zag ik zoveel positieve resultaten om me heen dat ik mijn mening moest gaan bijstellen. Vooral de resultaten bij kleine kinderen en dieren zijn indrukwekkend.
Intussen ben ik ook al vele jaren vertrouwd met Bachbloesemtherapie en heb ik vooral ervaring met kinderen en 'vrouwen-obstakels'.

Daarnaast is er mijn passie voor mode en styling. Deeltijds blijf ik dan ook actief als kleur- en stijlconsulente en personal shopper. Zou ik niet kunnen missen ;-)

Laatst bekeken items