opc_loader

Best verkochte artikelen
Bachbloesem Mix Na de Bevalling

Bachbloesem Mix Na de Bevalling

Kenmerken van deze Bachbloesemmix:

om sombere en neerslachtige gevoelens te stoppen
om de 'nieuwe' situatie beter aan te kunnen
minder twijfelen aan zichzelf en het ouderschap
bij wisselende stemmingen en huilbuien
voor een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen
ook geschikt voor mama's die borstvoeding geven
resultaat kan je al merken na enkele dagen tot weken


79,00 79,00
Betaal pas na ontvangst!

WIJZIG AANTAL FLESJES

xBachbloesems voor na de geboorte of bevalling.

Deze Bachbloesem Mix is een natuurlijke ondersteuning voor na een bevalling of geboorte. Na een bevalling voelen heel wat vrouwen zich somber en emotioneel. Men twijfelt of met het ouderschap wel zal aankunnen en ze hun kindje de nodige zorgen zullen kunnen geven. Men voelt zich onzeker en is vaak ontevreden met het lichaam. Deze samenstelling helpt voor een positieve en optimistische instelling na de bevalling. Neemt stress en spanningen weg en zorgt voor een positief zelfbeeld en meer zelfvertrouwen.Bachbloesems zijn volledig natuurlijk . Geen bijwerkingen en niet verslavend. Ze kunnen eveneens zonder risico met alle medicatie of voedingssupplementen worden gecombineerd. Er is geen gevaar voor wisselwerkingen en ze bëinvloeden elkaars werking niet.

Heb je vragen ? Stuur dan een mailtje naar Stijn of Iris voor persoonlijk advies op maat.

Of gebruik de chatfunctie op deze website.

 

Stijn & Iris. Koppel, collega's en soulmates.
We hebben 3 zonen, Lucas (°2002), Alex (°2005) en Ralph (°2010).

Stijn: Ik ben al sedert mijn jeugd vertrouwd met het gebruik van Bachbloesems. Ik heb er mij later verder in verdiept en meerdere opleidingen gevolgd. De verschillende bachbloesemremedies hebben voor mij dan ook geen geheimen meer. Intussen heb ik al sedert 2004 een eigen praktijk waar ik o.a. werk met bachbloesems en andere ondersteunende natuurlijke voedingssupplementen. 
Naast gratis online advies kan u op afspraak bij mij terecht voor een persoonlijk consult
. (Praktijk te Waregem).

Ik zie Bachbloesemtherapie niet als alternatieve maar als complementaire en ondersteunende behandeling.  Bachbloesems mogen naar mijn mening nooit een klassieke behandeling vervangen welke medische interventie of medicatie vereisen. 

De weinige vrije tijd die rest gaat naar ons gezin. Ik vertoef met 3 voetballende kids dan ook vaak langs de zijlijn van het voetbalveld ;-)


Iris: Mijn interesse voor Bachbloesems is pas ontstaan door mijn man te leren kennen. In het begin was ik eerder sceptisch en van mening dat het gebruik weliswaar onschadelijk maar slechts een vorm van placebo was.  Echter door de jaren heen zag ik zoveel positieve resultaten om me heen dat ik mijn mening moest gaan bijstellen. Vooral de resultaten bij kleine kinderen en dieren zijn indrukwekkend.
Intussen ben ik ook al vele jaren vertrouwd met Bachbloesemtherapie en heb ik vooral ervaring met kinderen en 'vrouwen-obstakels'.

Daarnaast is er mijn passie voor mode en styling. Deeltijds blijf ik dan ook actief als kleur- en stijlconsulente en personal shopper. Zou ik niet kunnen missen ;-)


 

Laatst bekeken items