opc_loader

Best verkochte artikelen
Bachbloesems om gemakkelijker te vermageren op een natuurljike manier.

Bachbloesem Mix Afslanken

Kenmerken van deze Bachbloesemmix:

minder drang naar snoep, snacks en tussendoortjes
meer wilskracht om eetgewoontes te veranderen
minder emo-eetbuien
doorzettingsvermogen om vol te houden
minder stress, meer geduld
volgens de originele methode van Dr. Bach
ons huis-alternatief voor Bachbloesem Mix 51 of Mix 40

79,00 79,00
Betaal pas na ontvangst!

WIJZIG AANTAL FLESJES

xBachbloesems als hulp om af te slanken.

Afslanken is in de eerste plaats een kwestie van gezond en gevarieerd te eten en voldoende te bewegen. Dat is de enige geheime formule. Echter voor beiden is heel wat motivatie, wilskracht en doorzettingsvermogen nodig. We weten vaak wat we fout doen maar we hebben vooral moeite om er iets aan te veranderen.
Daarnaast zorgen stress en spanningen vaak voor meer trek in zoetigheden, vetrijk voedsel en snacks. Ongezonde voeding zorgt op zijn beurt voor meer stress, minder energie en een vicieuse cirkeleffect. Ook onze emoties spelen een rol en kunnen aanzetten tot zogenaamd 'emo-eten'. 


De Bachbloesemmix Afslanken is een natuurlijke en veilige ondersteuning om op een gezonde manier te vermageren. De samenstelling zorgt voor motivatie en wilskracht om jouw eetgewoontes en leefstijl te veranderen. Gezonder te eten en meer energie om te bewegen.
Daarnaast zorgt deze mix ook voor een betere stressbestendigheid zodat er minder behoefte en drang is naar eten, snoepen en tussendoortjes.
Meer emotionele balans zorgt voor minder emo-(vr)eetbuien.


Wie een dieet volgt geeft er vaak snel de brui aan. Daarom zijn er ook bachbloesems toegevoegd welke zorgen voor meer doorzettingsvermogen zodat je niet alleen gemotiveerd bent om gezonder te eten maar dit ook weet vol te houden. Het resultaat, op een gezonde manier gewicht verliezen, volgt vanzelf.
Bachbloesems zijn volledig natuurlijk . Geen bijwerkingen en niet verslavend. Ze kunnen eveneens zonder risico met alle medicatie of voedingssupplementen worden gecombineerd. Er is geen gevaar voor wisselwerkingen en ze bëinvloeden elkaars werking niet.

Heb je vragen ? Stuur dan een mailtje naar Stijn of Iris voor persoonlijk advies op maat.

Of gebruik de chatfunctie op deze website.

 

Stijn & Iris. Koppel, collega's en soulmates.
We hebben 3 zonen, Lucas (°2002), Alex (°2005) en Ralph (°2010).

Stijn: Ik ben al sedert mijn jeugd vertrouwd met het gebruik van Bachbloesems. Ik heb er mij later verder in verdiept en meerdere opleidingen gevolgd. De verschillende bachbloesemremedies hebben voor mij dan ook geen geheimen meer. Intussen heb ik al sedert 2004 een eigen praktijk waar ik o.a. werk met bachbloesems en andere ondersteunende natuurlijke voedingssupplementen. 
Naast gratis online advies kan u op afspraak bij mij terecht voor een persoonlijk consult
. (Praktijk te Waregem).

Ik zie Bachbloesemtherapie niet als alternatieve maar als complementaire en ondersteunende behandeling.  Bachbloesems mogen naar mijn mening nooit een klassieke behandeling vervangen welke medische interventie of medicatie vereisen. 

De weinige vrije tijd die rest gaat naar ons gezin. Ik vertoef met 3 voetballende kids dan ook vaak langs de zijlijn van het voetbalveld ;-)


Iris: Mijn interesse voor Bachbloesems is pas ontstaan door mijn man te leren kennen. In het begin was ik eerder sceptisch en van mening dat het gebruik weliswaar onschadelijk maar slechts een vorm van placebo was.  Echter door de jaren heen zag ik zoveel positieve resultaten om me heen dat ik mijn mening moest gaan bijstellen. Vooral de resultaten bij kleine kinderen en dieren zijn indrukwekkend.
Intussen ben ik ook al vele jaren vertrouwd met Bachbloesemtherapie en heb ik vooral ervaring met kinderen en 'vrouwen-obstakels'.

Daarnaast is er mijn passie voor mode en styling. Deeltijds blijf ik dan ook actief als kleur- en stijlconsulente en personal shopper. Zou ik niet kunnen missen ;-)


 

Laatst bekeken items