opc_loader

bachbloesem mix adhd

Bachbloesem Mix Druk en Verstrooid

Kenmerken van deze Bachbloesemmix:

meer concentratie en aandacht in de klas
voor drukke of overactieve kinderen
minder storend en impulsief gedrag
minder uitbarstingen en opstandigheid
meer innerlijke rust en evenwicht
resultaat kan je al merken na enkele dagen tot weken

79,00 79,00
Betaal pas na ontvangst!

WIJZIG AANTAL FLESJES

xBachbloesems voor drukke, actieve en verstrooide kinderen.

Kinderen zijn vaak druk en speels en hebben soms moeite om hun aandacht bij één onderwerp te houden. Dat is normaal, daarom zijn het ook kinderen.
We zien exact hetzelfde gedrag bij dieren, bijv. een ontstuimige puppy of speels katje.
Op school is er echter minder ruimte voor impulsiviteit en gebrek aan aandacht. Het tempo ligt hoog en de kinderen krijgen heel wat leerstof te verwerken.
Innerlijke rust en voldoende concentratie is dan ook een must op de schoolbanken.


De Bachbloesemmix Druk en Verstrooid is een natuurlijke en veilige ondersteuning voor kinderen die moeite hebben om aandachtig te zijn in de klas, snel afgeleid zijn of moeilijk kunnen stilzitten. De samenstelling zorgt voor meer innerlijke rust en minder impulsief gedrag. Daarnaast zorgt deze mix ook voor een heldere geest zodat er meer oplettendheid en aandacht is in de klas. Dit komt het opnemen van de leerstof ten goede.

Kinderen die storend of onoplettend zijn in de klas worden ook vaak berispt of gestraft, wat vaak leidt tot frustraties en opstandigheid. Vanuit het kind zijn visie doet het immers niets verkeerd. Daarom zijn er ook bachbloesems toegevoegd welke zorgen voor minder frustratie, opstandigheid en boosheid.


Een bijkomende probleem is ook vaak te zoeken binnen de leefstijl. Weinig beweging, mentaal belastende hobby's (bv: tablets, tv, computergames) en veel suiker zijn de perfecte cocktail voor hyperactief gedrag en concentratieoproblemen. Laat jouw kind dan ook actief ravotten of sporten en beperk suikers of frisdranken. Dit lost vaak al een groot deel van het probleem op.Bachbloesems zijn volledig natuurlijk . Geen bijwerkingen en niet verslavend. Ze kunnen eveneens zonder risico met alle medicatie of voedingssupplementen worden gecombineerd. Er is geen gevaar voor wisselwerkingen en ze bëinvloeden elkaars werking niet.

Heb je vragen ? Stuur dan een mailtje naar Stijn of Iris voor persoonlijk advies op maat.

Of gebruik de chatfunctie op deze website.
 

Stijn & Iris. Koppel, collega's en soulmates.
We hebben 3 zonen, Lucas (°2002), Alex (°2005) en Ralph (°2010).

Stijn: Ik ben al sedert mijn jeugd vertrouwd met het gebruik van Bachbloesems. Ik heb er mij later verder in verdiept en meerdere opleidingen gevolgd. De verschillende bachbloesemremedies hebben voor mij dan ook geen geheimen meer. Intussen heb ik al sedert 2004 een eigen praktijk waar ik o.a. werk met bachbloesems en andere ondersteunende natuurlijke voedingssupplementen. 
Naast gratis online advies kan u op afspraak bij mij terecht voor een persoonlijk consult
. (Praktijk te Waregem).

Ik zie Bachbloesemtherapie niet als alternatieve maar als complementaire en ondersteunende behandeling.  Bachbloesems mogen naar mijn mening nooit een klassieke behandeling vervangen welke medische interventie of medicatie vereisen. 

De weinige vrije tijd die rest gaat naar ons gezin. Ik vertoef met 3 voetballende kids dan ook vaak langs de zijlijn van het voetbalveld ;-)


Iris: Mijn interesse voor Bachbloesems is pas ontstaan door mijn man te leren kennen. In het begin was ik eerder sceptisch en van mening dat het gebruik weliswaar onschadelijk maar slechts een vorm van placebo was.  Echter door de jaren heen zag ik zoveel positieve resultaten om me heen dat ik mijn mening moest gaan bijstellen. Vooral de resultaten bij kleine kinderen en dieren zijn indrukwekkend.
Intussen ben ik ook al vele jaren vertrouwd met Bachbloesemtherapie en heb ik vooral ervaring met kinderen en 'vrouwen-obstakels'.

Daarnaast is er mijn passie voor mode en styling. Deeltijds blijf ik dan ook actief als kleur- en stijlconsulente en personal shopper. Zou ik niet kunnen missen ;-)


 

Laatst bekeken items