opc_loader

Bachbloesem Mix Puberteit

Bachbloesem Mix Puberteit

Kenmerken van deze Bachbloesemmix:

algemene ondersteuning van de puberteit
meer verdraagzaamheid en kalmte
tegen prikkelbaarheid en slecht humeur
minder opstandigheid
voor een positief zelfbeeld
resultaat kan je al merken na enkele dagen tot weken

79,00 79,00
Betaal pas na ontvangst!

WIJZIG AANTAL FLESJES

xBachbloesems tijdens de puberteit.

De puberteit is een turbulente periode en kenmerkt zich door heel wat veranderingen op lichamelijk en emotioneel vlak. Onzekerheid, schaamte, frustraties, opstandigheid,... zijn allemaal zaken die binnen die puberteitsperiode passen.

De Bachbloesemmix Puberteit is een natuurlijke en veilige ondersteuning voor puberende kinderen. De samenstelling helpt om deze nieuwe levensfase beter door te komen en zorgt o.a. voor meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld. Daarnaast helpt deze mix ook voor minder frustratie en opstandig gedrag

Pubers houden hun emoties en gevoelens vaak verborgen voor hun ouders. Daarom zijn er ook bachbloesems toegevoegd die zorgen voor meer openheid en toegankelijkheid. Zodat ze zich niet afzonderen en alles opkroppen.
Bachbloesems zijn volledig natuurlijk . Geen bijwerkingen en niet verslavend. Ze kunnen eveneens zonder risico met alle medicatie of voedingssupplementen worden gecombineerd. Er is geen gevaar voor wisselwerkingen en ze bëinvloeden elkaars werking niet.

Heb je vragen ? Stuur dan een mailtje naar Stijn of Iris voor persoonlijk advies op maat.

Of gebruik de chatfunctie op deze website.

 

Stijn & Iris. Koppel, collega's en soulmates.
We hebben 3 zonen, Lucas (°2002), Alex (°2005) en Ralph (°2010).

Stijn: Ik ben al sedert mijn jeugd vertrouwd met het gebruik van Bachbloesems. Ik heb er mij later verder in verdiept en meerdere opleidingen gevolgd. De verschillende bachbloesemremedies hebben voor mij dan ook geen geheimen meer. Intussen heb ik al sedert 2004 een eigen praktijk waar ik o.a. werk met bachbloesems en andere ondersteunende natuurlijke voedingssupplementen. 
Naast gratis online advies kan u op afspraak bij mij terecht voor een persoonlijk consult
. (Praktijk te Waregem).

Ik zie Bachbloesemtherapie niet als alternatieve maar als complementaire en ondersteunende behandeling.  Bachbloesems mogen naar mijn mening nooit een klassieke behandeling vervangen welke medische interventie of medicatie vereisen. 

De weinige vrije tijd die rest gaat naar ons gezin. Ik vertoef met 3 voetballende kids dan ook vaak langs de zijlijn van het voetbalveld ;-)


Iris: Mijn interesse voor Bachbloesems is pas ontstaan door mijn man te leren kennen. In het begin was ik eerder sceptisch en van mening dat het gebruik weliswaar onschadelijk maar slechts een vorm van placebo was.  Echter door de jaren heen zag ik zoveel positieve resultaten om me heen dat ik mijn mening moest gaan bijstellen. Vooral de resultaten bij kleine kinderen en dieren zijn indrukwekkend.
Intussen ben ik ook al vele jaren vertrouwd met Bachbloesemtherapie en heb ik vooral ervaring met kinderen en 'vrouwen-obstakels'.

Daarnaast is er mijn passie voor mode en styling. Deeltijds blijf ik dan ook actief als kleur- en stijlconsulente en personal shopper. Zou ik niet kunnen missen ;-)


 

Laatst bekeken items