opc_loader

Best verkochte artikelen
Bachbloesems bij pijnklachten, fibromyalgie, reuma, spier en gewrichtspijn.

Bachbloesem Mix Leven met Pijn

Kenmerken van deze Bachbloesemmix:

minder stress en spannigen  (=minder spierspanning)
ondersteuning van de weerstand
meer optimisme, minder frustratie
meer vertrouwen in de toekomst en beterschap
een goede nachtrust
resultaat kan je al merken na enkele dagen tot weken

79,00 79,00
Betaal pas na ontvangst!

WIJZIG AANTAL FLESJES

xBachbloesems als ondersteuning bij pijnklachten.

Iedereen ervaart wel eens pijn of kampt met pijnlijke ongemakken. Voor sommige mensen is pijn gewoon dagelijkse kost. Mensen met reuma of fibromyalgie bijvoorbeeld ervaren dagelijks pijn.
Bachbloesems zijn geen geneesmiddel of pijnstiller voor dergelijke aandoeningen. Echter kunnen ze wel een ondersteunende rol spelen gezien dagelijkse pijn zorgt voor stress, weemoed en frustraties.
Dergelijke spanningen werken de pijnklachten juist meer in de hand gezien stress zorgt voor extra spanning op spieren en gewrichten.


De Bachbloesemmix Leven met Pijn is een natuurlijke en veilige ondersteuning voor mensen met chronische pijn . De samenstelling zorgt voor een betere stressweerstand en emotioneel evenwicht.
Daarnaast zorgt deze mix ook voor minder frustratie en meer optimisme en vertrouwen op beterschap.


Bachbloesems zijn volledig natuurlijk . Geen bijwerkingen en niet verslavend. Ze kunnen eveneens zonder risico met alle medicatie of voedingssupplementen worden gecombineerd. Er is geen gevaar voor wisselwerkingen en ze bëinvloeden elkaars werking niet.

Heb je vragen ? Stuur dan een mailtje naar Stijn of Iris voor persoonlijk advies op maat.

Of gebruik de chatfunctie op deze website.

 

Stijn & Iris. Koppel, collega's en soulmates.
We hebben 3 zonen, Lucas (°2002), Alex (°2005) en Ralph (°2010).

Stijn: Ik ben al sedert mijn jeugd vertrouwd met het gebruik van Bachbloesems. Ik heb er mij later verder in verdiept en meerdere opleidingen gevolgd. De verschillende bachbloesemremedies hebben voor mij dan ook geen geheimen meer. Intussen heb ik al sedert 2004 een eigen praktijk waar ik o.a. werk met bachbloesems en andere ondersteunende natuurlijke voedingssupplementen. 
Naast gratis online advies kan u op afspraak bij mij terecht voor een persoonlijk consult
. (Praktijk te Waregem).

Ik zie Bachbloesemtherapie niet als alternatieve maar als complementaire en ondersteunende behandeling.  Bachbloesems mogen naar mijn mening nooit een klassieke behandeling vervangen welke medische interventie of medicatie vereisen. 

De weinige vrije tijd die rest gaat naar ons gezin. Ik vertoef met 3 voetballende kids dan ook vaak langs de zijlijn van het voetbalveld ;-)


Iris: Mijn interesse voor Bachbloesems is pas ontstaan door mijn man te leren kennen. In het begin was ik eerder sceptisch en van mening dat het gebruik weliswaar onschadelijk maar slechts een vorm van placebo was.  Echter door de jaren heen zag ik zoveel positieve resultaten om me heen dat ik mijn mening moest gaan bijstellen. Vooral de resultaten bij kleine kinderen en dieren zijn indrukwekkend.
Intussen ben ik ook al vele jaren vertrouwd met Bachbloesemtherapie en heb ik vooral ervaring met kinderen en 'vrouwen-obstakels'.

Daarnaast is er mijn passie voor mode en styling. Deeltijds blijf ik dan ook actief als kleur- en stijlconsulente en personal shopper. Zou ik niet kunnen missen ;-)


 

Laatst bekeken items