opc_loader

Best verkochte artikelen
Bachbloesems bij een hoge bloeddruk door stress en spanningen.

Bachbloesem Mix Bloeddruk

Kenmerken van deze Bachbloesemmix:

om bloed doorstroming te ondersteunen
tegen zenuwachtigheid en gejaagdheid
om minder te piekeren
stopt irritatie en prikkelbaarheid
voor een ontspannen zenuwstelsel
resultaat kan je al merken na enkele dagen tot weken

79,00 79,00
Betaal pas na ontvangst!

WIJZIG AANTAL FLESJES

xBachbloesems als ondersteuning van de bloeddruk.

Onze bloeddruk is zeer gevoelig voor stress en emotionele spanningen. Alleen al denken aan een bepaalde negatieve ervaring of probleem heeft een invloed op het gehele stressmechanisme en zorgt bijvoorbeeld dat de hartslag en  bloeddruk verhogen. Wie veel gestrest en opgejaagd is of kampt met mentale spanningen zal dit vaak merken aan de bloeddruk.

De Bachbloesemmix Bloeddruk is een natuurlijke en veilige ondersteuning voor de bloeddoorstroming. De samenstelling zorgt op de eerste plaats voor meer innerlijke rust en een betere stressbestendigheid. Ook minder gejaagdheid en prikkelbaarheid. Zodoende wordt het stress-systeem minder geprikkeld en zal de druk en doorstroming normaliseren.

Bachbloesems zijn volledig natuurlijk . Geen bijwerkingen en niet verslavend. Ze kunnen eveneens zonder risico met alle medicatie of voedingssupplementen worden gecombineerd. Er is geen gevaar voor wisselwerkingen en ze bëinvloeden elkaars werking niet. Bachbloesems zijn echter geen medicatie voor wie chronisch kampt met een te hoge bloeddruk. Raadpleeg altijd een arts bij problemen met te hoge of lage bloeddruk.

Heb je vragen ? Stuur dan een mailtje naar Stijn of Iris voor persoonlijk advies op maat.

Of gebruik de chatfunctie op deze website.

 

Stijn & Iris. Koppel, collega's en soulmates.
We hebben 3 zonen, Lucas (°2002), Alex (°2005) en Ralph (°2010).

Stijn: Ik ben al sedert mijn jeugd vertrouwd met het gebruik van Bachbloesems. Ik heb er mij later verder in verdiept en meerdere opleidingen gevolgd. De verschillende bachbloesemremedies hebben voor mij dan ook geen geheimen meer. Intussen heb ik al sedert 2004 een eigen praktijk waar ik o.a. werk met bachbloesems en andere ondersteunende natuurlijke voedingssupplementen. 
Naast gratis online advies kan u op afspraak bij mij terecht voor een persoonlijk consult
. (Praktijk te Waregem).

Ik zie Bachbloesemtherapie niet als alternatieve maar als complementaire en ondersteunende behandeling.  Bachbloesems mogen naar mijn mening nooit een klassieke behandeling vervangen welke medische interventie of medicatie vereisen. 

De weinige vrije tijd die rest gaat naar ons gezin. Ik vertoef met 3 voetballende kids dan ook vaak langs de zijlijn van het voetbalveld ;-)


Iris: Mijn interesse voor Bachbloesems is pas ontstaan door mijn man te leren kennen. In het begin was ik eerder sceptisch en van mening dat het gebruik weliswaar onschadelijk maar slechts een vorm van placebo was.  Echter door de jaren heen zag ik zoveel positieve resultaten om me heen dat ik mijn mening moest gaan bijstellen. Vooral de resultaten bij kleine kinderen en dieren zijn indrukwekkend.
Intussen ben ik ook al vele jaren vertrouwd met Bachbloesemtherapie en heb ik vooral ervaring met kinderen en 'vrouwen-obstakels'.

Daarnaast is er mijn passie voor mode en styling. Deeltijds blijf ik dan ook actief als kleur- en stijlconsulente en personal shopper. Zou ik niet kunnen missen ;-)


 

Laatst bekeken items