opc_loader

Best verkochte artikelen
Bachbloesems om sneller in te slapen, bij slaapproblemen of slapeloosheid.

Bachbloesem Mix Beter slapen

Kenmerken van deze Bachbloesemmix:

ondersteuning voor een goede nachtrust
minder stress en emotionele spanningen
voor een rustige geest en om sneller in te slapen
om minder te tobben en te piekeren (wakker liggen)
ook voor wie vaak wakker wordt of nachtmerries heeft
resultaat kan je al merken na enkele dagen tot weken

79,00 79,00
Betaal pas na ontvangst!

WIJZIG AANTAL FLESJES

xBachbloesems voor een goede nachtrust.

Stress en emotionele spanningen spelen een grote rol bij de kwaliteit van onze slaap. Piekeren kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat je uren ligt te woelen en de slaap niet kan vatten. Dit leidt tot frustratie en bijkomende stress wat op zijn beurt zorgt voor een onrustige slaap en uiteindelijk oververmoeidheid.

De Bachbloesemmix Beter Slapen is een natuurlijke en veilige ondersteuning om de nachtrust te verbeteren. De samenstelling zorgt voor meer innerlijke rust waardoor je innerlijk rustiger bent en ook rustiger slaapt. Daarnaast zorgt deze mix ook voor minder ongerustheid en piekeren zodat we je sneller in slaap valt.

Enkele keren slecht slapen is vaak voldoende om een vicieuze cirkeleffect te starten. Men is bang dat met opnieuw slecht zal slapen, deze stress zorgt voor een onrustige geest, wat op zijn beurt zorgt dat je slechter slaapt. Daarom zijn er bachbloesems toegevoegd welke zorgen voor meer stressbestendigheid.

Bachbloesems zijn volledig natuurlijk . Geen bijwerkingen en niet verslavend. Ze kunnen eveneens zonder risico met alle medicatie of voedingssupplementen worden gecombineerd. Er is geen gevaar voor wisselwerkingen en ze bëinvloeden elkaars werking niet.

Heb je vragen ? Stuur dan een mailtje naar Stijn of Iris voor persoonlijk advies op maat.

Of gebruik de chatfunctie op deze website.

 

Stijn & Iris. Koppel, collega's en soulmates.
We hebben 3 zonen, Lucas (°2002), Alex (°2005) en Ralph (°2010).

Stijn: Ik ben al sedert mijn jeugd vertrouwd met het gebruik van Bachbloesems. Ik heb er mij later verder in verdiept en meerdere opleidingen gevolgd. De verschillende bachbloesemremedies hebben voor mij dan ook geen geheimen meer. Intussen heb ik al sedert 2004 een eigen praktijk waar ik o.a. werk met bachbloesems en andere ondersteunende natuurlijke voedingssupplementen. 
Naast gratis online advies kan u op afspraak bij mij terecht voor een persoonlijk consult
. (Praktijk te Waregem).

Ik zie Bachbloesemtherapie niet als alternatieve maar als complementaire en ondersteunende behandeling.  Bachbloesems mogen naar mijn mening nooit een klassieke behandeling vervangen welke medische interventie of medicatie vereisen. 

De weinige vrije tijd die rest gaat naar ons gezin. Ik vertoef met 3 voetballende kids dan ook vaak langs de zijlijn van het voetbalveld ;-)


Iris: Mijn interesse voor Bachbloesems is pas ontstaan door mijn man te leren kennen. In het begin was ik eerder sceptisch en van mening dat het gebruik weliswaar onschadelijk maar slechts een vorm van placebo was.  Echter door de jaren heen zag ik zoveel positieve resultaten om me heen dat ik mijn mening moest gaan bijstellen. Vooral de resultaten bij kleine kinderen en dieren zijn indrukwekkend.
Intussen ben ik ook al vele jaren vertrouwd met Bachbloesemtherapie en heb ik vooral ervaring met kinderen en 'vrouwen-obstakels'.

Daarnaast is er mijn passie voor mode en styling. Deeltijds blijf ik dan ook actief als kleur- en stijlconsulente en personal shopper. Zou ik niet kunnen missen ;-)

Laatst bekeken items