opc_loader
Best verkochte artikelen
Bachbloesem Mix Vrijer ademen

Bachbloesem Mix Vrijer ademen

Kenmerken van deze Bachbloesemmix:

om rustiger en kalmer te worden (rustiger ademen)
om vrijer te ademen
zorgt voor een betere algemene stressweerstand
bij ongerustheid en paniekgevoelens
voor wie bang is om de controle te verliezen
resultaat kan je al merken na enkele dagen tot weken

69,95
Betaal pas na ontvangst!

Kies uw promotie

  • 3 x 50ml +rescue -20%
  • 1 x 50ml
  • 2 x 50ml -10%
xBachbloesems om rustiger en vrijer te ademen.

De Bachbloesem Mix Vrijer Ademen is een natuurlijke ondersteuning voor meer innerlijke rust en een vrije regelmatige ademhaling. Bij veelvuldige stress of emotionele spanningen kunnen we last krijgen van een verstoorde ademhaling. Deze kan snel en oppervlakkig worden of juist moeilijker worden. Kortom, stress kan onze ademhaling aardig in de war sturen. Mijn samenstelling helpt om stress en spanningen te verminderen, meer innerlijke rust (= rustige regelmatige ademhaling).

Bachbloesems zijn volledig natuurlijk . Geen bijwerkingen en niet verslavend. Ze kunnen eveneens zonder risico met alle medicatie of voedingssupplementen worden gecombineerd. Er is geen gevaar voor wisselwerkingen en ze bëinvloeden elkaars werking niet.

Heb je vragen ? Stuur dan een mailtje naar Stijn of Iris voor persoonlijk advies op maat.

Of gebruik de chatfunctie op deze website.

 

Stijn & Iris. Koppel, collega's en soulmates.
We hebben 3 zonen, Lucas (°2002), Alex (°2005) en Ralph (°2010).

Stijn: Ik ben al sedert mijn jeugd vertrouwd met het gebruik van Bachbloesems. Ik heb er mij later verder in verdiept en meerdere opleidingen gevolgd. De verschillende bachbloesemremedies hebben voor mij dan ook geen geheimen meer. Intussen heb ik al sedert 2004 een eigen praktijk waar ik o.a. werk met bachbloesems en andere ondersteunende natuurlijke voedingssupplementen. 
Naast gratis online advies kan u op afspraak bij mij terecht voor een persoonlijk consult
. (Praktijk te Waregem).

Ik zie Bachbloesemtherapie niet als alternatieve maar als complementaire en ondersteunende behandeling.  Bachbloesems mogen naar mijn mening nooit een klassieke behandeling vervangen welke medische interventie of medicatie vereisen. 

De weinige vrije tijd die rest gaat naar ons gezin. Ik vertoef met 3 voetballende kids dan ook vaak langs de zijlijn van het voetbalveld ;-)


Iris: Mijn interesse voor Bachbloesems is pas ontstaan door mijn man te leren kennen. In het begin was ik eerder sceptisch en van mening dat het gebruik weliswaar onschadelijk maar slechts een vorm van placebo was.  Echter door de jaren heen zag ik zoveel positieve resultaten om me heen dat ik mijn mening moest gaan bijstellen. Vooral de resultaten bij kleine kinderen en dieren zijn indrukwekkend.
Intussen ben ik ook al vele jaren vertrouwd met Bachbloesemtherapie en heb ik vooral ervaring met kinderen en 'vrouwen-obstakels'.

Daarnaast is er mijn passie voor mode en styling. Deeltijds blijf ik dan ook actief als kleur- en stijlconsulente en personal shopper. Zou ik niet kunnen missen ;-)


 

Laatst bekeken items