opc_loader

Best verkochte artikelen
Bachbloesem Mix Wisselende Stemmingen

Bachbloesem Mix Wisselende Stemmingen

Kenmerken van deze Bachbloesemmix:

tegen humeur- en stemmingswisselingen 
voor wie zich van het ene moment op het andere goed of slecht voelt 
zorgt voor meer stabiliteit en emotioneel evenwicht
stopt prikkelbaarheid en opvliegendheid en woedeaanvallen
tegen plotse impulsiviteit en labiel gedrag
resultaat kan je al merken na enkele dagen tot weken

79,00 79,00
Betaal pas na ontvangst!

WIJZIG AANTAL FLESJES

xBachbloesems bij wisselende stemmingen.

Deze Bachbloesem Mix is een natuurlijke ondersteuning voor wie kampt met wisselende stemmingen. Mijn samenstelling helpt voor meer emotionele stabiliteit. Voor wie zich het ene moment goed voelt en een ander moment weer somber en verdrietig.

De Bachbloesemmix Jaloers is een natuurlijke en veilige ondersteuning voor wie kampt (overmatige) gevoelens van jaloersheid en wantrouwen. De samenstelling helpt om minder jaloers te reageren en voor meer vertrouwen in anderen. Mensen die jaloers zijn denken ook altijd meteen het slechtste. Daarom zijn er ook Bachbloesems toegevoegd die zorgen voor minder gepieker en om positiever te denken.Bachbloesems zijn volledig natuurlijk . Geen bijwerkingen en niet verslavend. Ze kunnen eveneens zonder risico met alle medicatie of voedingssupplementen worden gecombineerd. Er is geen gevaar voor wisselwerkingen en ze bëinvloeden elkaars werking niet.

Heb je vragen ? Stuur dan een mailtje naar Stijn of Iris voor persoonlijk advies op maat.

Of gebruik de chatfunctie op deze website.

 

Stijn & Iris. Koppel, collega's en soulmates.
We hebben 3 zonen, Lucas (°2002), Alex (°2005) en Ralph (°2010).

Stijn: Ik ben al sedert mijn jeugd vertrouwd met het gebruik van Bachbloesems. Ik heb er mij later verder in verdiept en meerdere opleidingen gevolgd. De verschillende bachbloesemremedies hebben voor mij dan ook geen geheimen meer. Intussen heb ik al sedert 2004 een eigen praktijk waar ik o.a. werk met bachbloesems en andere ondersteunende natuurlijke voedingssupplementen. 
Naast gratis online advies kan u op afspraak bij mij terecht voor een persoonlijk consult
. (Praktijk te Waregem).

Ik zie Bachbloesemtherapie niet als alternatieve maar als complementaire en ondersteunende behandeling.  Bachbloesems mogen naar mijn mening nooit een klassieke behandeling vervangen welke medische interventie of medicatie vereisen. 

De weinige vrije tijd die rest gaat naar ons gezin. Ik vertoef met 3 voetballende kids dan ook vaak langs de zijlijn van het voetbalveld ;-)


Iris: Mijn interesse voor Bachbloesems is pas ontstaan door mijn man te leren kennen. In het begin was ik eerder sceptisch en van mening dat het gebruik weliswaar onschadelijk maar slechts een vorm van placebo was.  Echter door de jaren heen zag ik zoveel positieve resultaten om me heen dat ik mijn mening moest gaan bijstellen. Vooral de resultaten bij kleine kinderen en dieren zijn indrukwekkend.
Intussen ben ik ook al vele jaren vertrouwd met Bachbloesemtherapie en heb ik vooral ervaring met kinderen en 'vrouwen-obstakels'.

Daarnaast is er mijn passie voor mode en styling. Deeltijds blijf ik dan ook actief als kleur- en stijlconsulente en personal shopper. Zou ik niet kunnen missen ;-)


 

Laatst bekeken items